2014. március 20., csütörtök

Eberle és Yakupov nélkül is cél a győzelem (Oilers@Sabers)

Ma hajnalban, magyar idő szerint 2:30 perckor csapatunk a keleti konferencia utolsóját, a Buffalo-t látja vendégül. Több fontos játékosát is mellőzni kell Eakins-nek, ettől függetlenül minden képem a két pont megszerzése a cél.




A két csapat legutóbb február 4.-én találkozott egymással, akkor idegenben 2-3-ra nyertek az olajosok. Góljainkat Petry, Schultz és Hendricks szerezte.

Ellenfelünk finoman szólva sincs valami lehengerlő formában, oly annyira, hogy március 7.-e óta nem is szereztek pontot 7 meccs alatt. Ennek (is) köszönhetően stabilan az utolsó helyen vannak konferenciájukban, 14 pontra lemaradva az utolsó előtti Floridától. A mai meccsen két fontos hiányzójuk is lesz, többek közt a védő és ebben a szezonban 22 pontig jutó Myers és a center, Girgensons, aki már 6 gólig, és 14 asszisztig jutott idén.

Csapatunk az utóbbi időben egyre jobban játszik, köszönhetően a két remekül védő kapusunknak, Scrivens-nek és Fasth-nak. A legutóbbi két meccsünket is megnyertünk, vasárnap este Carolinában diadalmaskodtunk 2-1-re, míg tegnap előtt a predátorokat intéztük el otthon 5-1-re. Sajnos több fontos hiányzónk is lesz ma. Belov még mindig nem bevethető, Joensuu-nak és Yakupov-nak a bokája, Eberle-nek pedig a lába sérült meg, emiatt nem játszhatnak ma.
A mai meccsen két Oklahomából felhozott játékos is bemutatkozhat, Pitlick és MacIntyre is a 4. sorban került, az Sbnation Oilers blogja szerint.

Az előzetes sorok:
HAJRÁ OILERS! 
A meccs értékelését holnap délutánra megpróbálom megírni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése